Utiliteitsbouw op een betrokken manier

Heeft u een ervaren partner voor utiliteitsbouw-projecten nodig? Bijvoorbeeld voor een school, zorgcentrum, sportaccommodatie, kantoor of bedrijfspand? Dan zit u hier goed! Wij hebben ervaring met projecten in allerlei soorten en maten. Klein en eenvoudig, maar ook groot en complex.

Bij Geveke voelen we ons thuis in de rol van hoofdaannemer. Zo kunnen we goed zorgdragen voor het hele project. Met onze jarenlange projectervaring kennen we de specifieke eisen en regelgeving van utiliteitsbouw. En met ons grote netwerk weten we precies welke partners we voor welk project en welke expertise moeten inschakelen.

Utiliteitsproject “De Helix” van ontwerp tot oplevering

Geveke denkt mee van begin tot na het eind

Bij ieder bouwproject zijn verschillende partijen betrokken, zoals de aannemer, opdrachtgever, architect en het installatiebedrijf. Het liefst zitten we in een vroeg stadium als bouwteam met elkaar om tafel. Door alles goed op elkaar af te stemmen, komen we namelijk tot de beste oplossingen.

Wij zijn graag betrokken vanaf het ontwerp tot aan de oplevering van het gebouw. Wij denken met alles mee. Zoekt u een geschikte architect? Of wilt u een nauwkeurige raming van de kosten? Wij hebben 110 jaar aan expertise in huis en kunnen u altijd bijstaan. Voor utiliteitsbouw, maar ook bijvoorbeeld voor woningbouw of industriebouw.

Ook na de oplevering laten we u niet in de steek. Wij houden een vinger aan de pols, zodat we eventuele verbeteringen snel kunnen doorvoeren. Daar kunnen we bijvoorbeeld een servicecontract voor afsluiten. En ook over het onderhoud hoeft u zich geen zorgen te maken. Wij zorgen ervoor dat de staat van onderhoud van elk gebouw uitstekend is en blijft.

Studentencomplex “Zernike Tower”

Meer utiliteitsprojecten