Uw woongeluk, onze ambitie

Als u samenwerkt met Geveke kunt u rekenen op een realistische en persoonlijke aanpak. Wij luisteren naar u en begrijpen wat u nodig heeft. Want uiteindelijk is onze ambitie een leven lang woongeluk.

Chique semi-bungalows in Assen

Creatief, realistisch en toekomstgericht

Voor ons is woningbouw een creatief en flexibel proces. In de ene regio is een enorm woningtekort, ergens anders is sprake van krimp. Ieder project  heeft zijn eigen specifieke werkwijze nodig. Daarom kijken we altijd kritisch naar wat er écht nodig is, en wat waar past. Met onze brede ervaring als woningbouwbedrijf vinden we altijd de beste oplossing. Vrijstaande woningen, twee-onder-een-kap, rijtjeswoningen, appartementencomplexen, of iets daartussenin.

Heeft u als gemeente, woningcorporatie of investeerder een mooi idee? Laat het ons weten! Wij denken graag met u mee. Of u nu alles al hebt uitgedacht, of nog hulp nodig hebt met het uitwerken van uw concrete plannen.

Wij ontwikkelen realistische plannen die toekomstbestendig zijn. Als u zelf al plannen hebt, kijken we daar met een scherpe blik naar. Ons uiteindelijke doel is namelijk dat vele generaties prettig kunnen wonen in woningbouwprojecten van Geveke.

Als u met ons samenwerkt, zorgen wij ervoor dat uw ideeën daadwerkelijk van de grond komen. Neem dus contact met ons op !

Benieuwd naar beschikbare woningen? Bekijk dan ons woningaanbod.

 

 

Woningen in oud-Hollandse stijl in het project Havenkwartier

Meer woningbouwprojecten