Verbouw en renovatie van Geveke

Is het tijd voor verduurzaming? Of moeten er panden worden gerenoveerd? Geveke heeft ervaring met verduurzamen en renovaties in alle soorten en maten. Heeft een gebouw een nieuwe bestemming nodig? Komt voor elkaar. Ook historische panden en rijksmonumenten zijn bij ons in goede handen. Wij maken er weer iets moois van!

Bij Geveke houden we van uitdagingen die complexe projecten met zich meebrengen.

Renovatie van de stadsschouwburg in Groningen.

Samenwerken met Geveke

Wij weten hoe belangrijk communicatie en verwachtingsmanagement zijn. Vooral bij gebouwen die in gebruik blijven tijdens de verbouwing of renovatie. Daarom werken we aan een optimale ervaring voor alle betrokkenen. Waar gewenst zetten we bijvoorbeeld eigen bewonersconsulenten in.

Wij zijn van begin tot eind zichtbaar in het proces. Zo pakken we ieder project  aan. Op die manier zorgen we er namelijk voor dat alle betrokkenen zich goed voelen bij de renovatie of verbouwing. Van ontwerp tot exploitatie.

Onroerend goed heeft onderhoud nodig. Wij leveren planmatig onderhoud voor gemeenten, woningcorporaties en beleggers. Dat geldt ook voor industriële  en utiliteitsgebouwen. Zowel structureel als incidenteel onderhoud kunt u met een gerust hart overlaten aan onze professionals.

Restauratie Villa Gelria in Groningen

Meer renovatie- en verbouwprojecten