Het BRW-concept

Ons BRW-concept is ontwikkeld vanuit de behoefte in de markt naar betaalbare, duurzame woningen voor diverse doelgroepen.

Met BRW (Betaalbaar Ruim wonen) - concept richt Geveke zich op projectmatige nieuwbouw voor corporaties, ontwikkelaars en beleggers. De woningen kenmerken zich door hun ruimtelijkheid en flexibiliteit. Met BRW kunnen woningen worden ontwikkeld, zowel vrijstaand, geschakeld, twee onder één kap als gestapeld, voor gezinnen en één- en tweepersoonshuishoudens, die zowel passen in zowel een landelijk als in een stedelijk gebied.

Bouwen volgens concepten levert voordelen op. Niet alleen voor de ontwikkelaars, maar ook voor de bewoners. Het concept speelt in op de behoeften van de specifieke doelgroep. Dat biedt gunstige voorwaarden voor klantgericht gebruik en comfort, beleving en uitstraling. Daarna volgt maatwerk om ervoor te zorgen dat het gekozen product volledig tegemoet komt aan de verwachtingen. Kwalitatief hoogwaardige woningen kunnen worden gerealiseerd met een optimale prijs-kwaliteitverhouding.

Door het consequente gebruik van de Geveke detailoplossingen, houdt de opdrachtgever de keuzevrijheid en bewaakt Geveke Bouw de betaalbaarheid van de BRW maatwerk woning. De kracht van BRW is ‘doorontwikkeling’, samen met onze co-makers. De focus is gericht op een maximale woonlasten verlaging tegen een minimale investering. Want de sleutel tot duurzaam woongenot is de beperking van de woonlasten. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst.

Onze filosofie achter het BRW-concept is het dat het bereikbaar c.q. betaalbaar maken van een koop- en een huurwoning niet ten koste mag gaan van de kwaliteit.

 


Oppervlakte grondgebonden woning vanaf

45 m2


Gerealiseerd ca

4000 woningen


Bouwtijd gemiddeld

6 maanden

Unieke kenmerken van het concept

Betaalbaarheid

Prijstransparantie - betaalbare woningen onder architectuur

Duurzaam

BENG standaard - aanpasbaar naar EPV/NOM

Keuzevrijheid

Complete woningen met volop mogelijkheden voor aanvullende wensen

Met BRW voorsprong door innovatie

Door de flexibiliteit van het BRW-concept kan optimaal worden gevarieerd in indelingen en architectuur binnen hetzelfde project. Met BRW kunnen grondgebonden woningen en appartementen worden ontworpen, passend binnen de gestelde eisen vanuit stedenbouw en/of beeldkwaliteit van de locatie.

Het BRW team van Geveke beschikt over een eigen gecertificeerd Adviesbureau dat voor ieder project het meest geschikte pakket aan milieu- en energetische maatregelen berekent.

Kwaliteit integreren in het ontwerp is vanzelfsprekend binnen BRW. Kwaliteit in de bouwfase is voor Geveke een erezaak.

Wij gaan uit van de Total Cost of Ownership-methodiek. Zo kunnen wij u ontzorgen op het gebied van onderhoud. Door vooral kwaliteitseisen af te spreken en dat af te prijzen voor minimaal 20 jaar Onze insteek is het verlagen van de TCO en het wonen daardoor betaalbaar te houden voor u als investeerder en voor de bewoner.

Alle mogelijkheden van ons concept zijn zo divers, dat we ze niet op onze site kunnen verwerken. Daarom gaan we graag met u over BRW in gesprek.

 

 

 

Meer foto's van het project

Machlaan 35 9761 TK Eelde

Projecten die u wellicht ook interessant vindt