Investeren in duurzame relaties gebaseerd op wederzijds vertrouwen

Als betrokken bouwpartner kijken we voorbij de stenen. We verbinden de stakeholders en dagen onszelf dagelijks uit te komen tot het best mogelijke resultaat en dat doen we graag samen met u. Samenwerken leidt tot hogere kwaliteit, minder verspilling, daagt uit tot innovatie, werkt veiliger en stimuleert het aanpassingsvermogen. Wij nemen onze verantwoordelijkheid in samenwerkingen en doen net dat stapje meer.

Wij willen ontzorgen tijdens de volledige levenscyclus van het vastgoed en eigenaarschap tonen. We hebben in de ruim 100 jaar dat we bestaan praktisch alles al eens meegemaakt en laten u van deze kennis graag meeprofiteren om te komen tot het voor u beste resultaat.  Wij gaan gedurende het gehele proces naast u staan en als de situatie het vraagt ook achter of voor u.

Ontwikkeling

We zetten onze expertise graag in voor uw project. Onze projectontwikkelaars denken met u mee. We denken in mogelijkheden en hebben een weloverwogen visie op veelbelovende locaties. Wij staan ook voor u klaar als u ons nodig heeft voor een deel van een project.

Read More

Utiliteit

Van groot tot klein, van eenvoudig tot complex: Geveke is specialist op het gebied van utiliteitsbouw. We schrikken niet van ambitieuze projecten, wij zijn ambitieus. Bij Geveke krijg je 100% inzet van een toegewijd team professionals.

Read More

Woningbouw

U kunt bij ons terecht voor een enkele projectwoning, een serie woningen of een hele wijk. Wij ontwikkelen realistische en toekomstbestendige plannen. En hoe groot of klein het project ook is, u kunt rekenen op een persoonlijke, nuchtere aanpak. Het doel hiervan? Veel woonplezier, jarenlang.

Read More

Renovatie – Versterken – Verduurzamen

Behalve incidenteel en structureel onderhoud voeren wij veel verbouwingen en renovaties uit. U kunt bij ons terecht voor alle vormen van renovatie, ook monumentale gebouwen zijn bij ons in goede handen. We zijn van begin tot het eind zichtbaar in het proces. Dat is voor u als opdrachtgever prettig, maar ook voor de mensen dien in het gebouw wonen of werken.

Read More

Transformatie

Verliest een pand zijn oude functie? Geen probleem! Wij transformeren gebouwen naar een nieuwe functie.

Read More

Industrie

Complexer dan de industriebouw wordt het niet. Nergens spelen deadlines en strenge wet- en regelgeving zo’n grote rol. Vertrouw en bouw daarom op de schat aan ervaring die we in de afgelopen 110 jaar hebben opgebouwd.

Read More