Geveke, een uitdagende werkomgeving

Een goede werksfeer en natuurlijk de leukste collega`s. Volop kansen en uitdagingen om jezelf te ontwikkelen en de organisatie naar een nog hoger niveau te tillen. Er wordt bij ons voortdurend ingezet op kwaliteit, innovatie en persoonlijke groei. Wij lopen daarnaast voorop in het toepassen van innovatieve technieken en werkprocessen. Bij ons ervaar je een open en transparante cultuur. We werken met korte lijnen en iedereen is makkelijk benaderbaar en bereid elkaar te helpen. Geveke bouwt al ruim 100 jaar mooie projecten in voornamelijk het noorden van het land. Dit doen wij vanuit de vestiging Eelde, met een dependance in Groningen en Delfzijl.

Werken bij Geveke, onze werknemers vertellen.

We kunnen natuurlijk opschrijven dat we een ontzettend leuk bedrijf hebben, maar liever laten we onze medewerkers zelf vertellen over hun ervaringen. In het filmpje hiernaast hoor je hoe een doorgewinterde collega, een jonge werkvoorbereider en een trainee hun tijd bij Geveke beleven.

Openstaandevacatures

Bij Geveke zijn we altijd op zoek naar mensen die kwaliteit kunnen toevoegen aan ons team. Heb je een gezonde portie lef en ben je niet bang om je mannetje te staan, solliciteer dan op één van de onderstaande vacatures. Staat jouw ideale vacature er niet tussen? Stuur ons dan een open sollicitatie en overtuig ons van jouw kwaliteiten. Wie weet tot binnenkort!

Geveke, een ontwikkelplek


Wij geloven in groei. Wij geloven daarnaast dat groei enkel gebeurt als je mensen vrijheid en verantwoordelijkheid geeft. Je leert enkel van fouten maken en dat mag dan ook (we zorgen natuurlijk wel voor een vangnet).

Ook stimuleren we onze werknemers graag om door te groeien. Zo kun je je blijven ontwikkelen en blijft het werk leuk.