Geveke voor een ijzersterke basis

Zoekt u een betrouwbare projectontwikkelaar als partner? Iemand die een stap verder denkt en die voor de troepen uitloopt? Dan zit u goed bij de projectontwikkelaars van Geveke. Wij ontwikkelen onze eigen projecten, maar zetten onze expertise ook graag in voor uw project. Heeft u een goed idee? Of nog geen idee, maar wel een goed stuk grond? Wij denken graag mee met gemeenten, woningcorporaties en investeerders.

Geveke werkt hard, van idee tot na oplevering. Als u met ons samenwerkt, laten we ons in de volle breedte van het bouwproces zien. We weten met meer dan 100 jaar ervaring precies welke stappen we het beste kunnen zetten en hoe we valkuilen kunnen vermijden. Dat geldt voor woningbouw , maar ook voor bijvoorbeeld utiliteitsbouw . Als wij uw projectontwikkelaar zijn, bent u zeker van een efficiënt en toekomstbestendig project. Beloofd.

Benieuwd naar wat wij neerzetten? Bekijk alle projecten van Geveke .

Het ontwikkelingsproject Havenkwartier in Blauwestad is inmiddels al aan zijn vijfde fase bezig.

Geveke werkt duurzaam en flexibel

Onze noordelijke roots vormen onze kijk op de wereld. Wij zijn nuchter, benaderbaar en hebben hart voor de zaak. Die eigenschappen kenmerken onze werkwijze . Daarnaast speelt duurzaamheid een rol in ieder project.

Communicatie en verwachtingsmanagement zijn cruciaal bij projectontwikkeling. Geveke kan dat als geen ander en helpt u hier graag bij. Wij zorgen ervoor dat projecten volledig aansluiten bij de wensen en mogelijkheden van alle betrokken partijen. Onze plannen zijn realistisch en stellen bewoners centraal. Wij kijken kritisch naar de projecten waar we instappen. We leggen de lat hoog. Mensen moeten jarenlang met veel plezier kunnen wonen in projecten waaraan wij meewerken. Voor minder doen we het niet.

De mensen van Geveke staan klaar voor uw project. Of u ons nu nodig hebt voor het uitwerken van ideeën of het ontwikkelen van concrete plannen. Of u nu extra menskracht zoekt voor de realisatie of ons voor het hele project wilt inzetten. Wilt u weten wat we precies voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op!

Onthulling van het bouwbord van het project Heldenhof in Emmen. Een ontwikkelingsproject van Geveke.

Meer ontwikkelingen