Comfortabel wonen in het centrum van Hoogezand

Heerlijk comfortabel wonen in het centrum van Hoogezand met alle voorzieningen pal naast de deur? Het is mogelijk! Aan de Kerkstraat in Hoogezand, naast het Kieldiep en praktisch tegen het winkelcentrum De Hooge Meeren aan,  verrijst het appartementencomplex Hof Hooge Sandt. Een uniek gelegen en kleinschalig complex bestaande uit 17 comfortabele koopappartementen.

Hof Hooge Sandt biedt het beste van twee werelden. Aan de ene kant het comfort en de ruimte van de fraaie appartementen en de kleinschalige en geborgen opzet van het complex. Aan de andere kant het centrum van Hoogezand met al haar ruimte, groen en voorzieningen naast de deur. Ook de stad Groningen is in nog geen 20 minuten met de auto te bereiken. Of per openbaar vervoer. De bushalte bevindt zich praktisch voor de deur. En het station met een rechtstreekse verbinding naar Groningen, Veendam en Winschoten ligt op loopafstand.


Oppervlak

1554 m2


Eenheden

17 appartementen


Bouwtijd

12 maanden

Unieke kenmerken van het project

Wonen in het centrum van Hoogezand

Zeer comfortabel

Duurzaam & energiezuinig

Het plan

De naam zegt het al, Hof Hooge Sandt is opgebouwd rondom een hof. Binnen in het hof bevindt zich de gezamenlijke parkeerplaats. De appartementen zijn georiënteerd op het rustige Kieldiep of de levendige Kerkstraat. Het complex bestaat uit 3 woonlagen welke per trap en per lift bereikbaar zijn. Alle appartementen beschikken over een berging op de begane grond en een eigen parkeerplaats. In totaal zijn er negen verschillende types appartementen, type A t/m I. De appartementen beschikken bijna allemaal over 2 slaapkamers en variëren van 87 tot 98 m2 gebruiksoppervlak.

Meer foto's van het project

Kerkstraat, Hoogezand

Projecten die u wellicht ook interessant vindt