Ontwikkeling 54 woningen

 Op de in 2008 door de gemeente Appingedam aangekochte Eendrachtlocatie worden tot het jaar 2030 naar schatting tweehonderd woningen gebouwd. De realisatie van de nieuwe woonwijk ‘Woonlandschap De Eendracht’ gebeurt in fases.

In de eerste fase worden 54 woningen gebouwd en 10 tiny houses geplaatst.  Woonstichting Groninger Huis en Woongroep Marenland zijn verantwoordelijk voor de bouw van ieder 12 sociale huurwoningen. De 30 koopwoningen worden projectmatig ontwikkeld door Geveke en Bouwbedrijf Kooi. Het is de bedoeling dat er twee-onder-één-kapwoningen en mogelijk een aantal vrijstaande woningen worden gebouwd. Momenteel wordt dit plan uitgewerkt.


Oppervlakte

7500 m2


Eenheden

54 woningen


Bouwtijd

In uitvoering

Unieke kenmerken van het project

Gebiedsontwikkeling

Diversiteit

Duurzaam

De eerste fase

In de eerste fase worden 54 woningen gebouwd en 10 tiny houses geplaatst.  Woonstichting Groninger Huis en Woongroep Marenland zijn verantwoordelijk voor de bouw van ieder 12 sociale huurwoningen. De 30 koopwoningen worden projectmatig ontwikkeld door Geveke en Bouwbedrijf Kooi. Het is de bedoeling dat er twee-onder-één-kapwoningen en mogelijk een aantal vrijstaande woningen worden gebouwd. Op dit moment wordt dit plan uitgewerkt.

Meer foto's van het project

Woldweg 18, 9902 AG Appingedam

Projecten die u wellicht ook interessant vindt