Wonen aan het water

In Blauwestad, nabij de A7, een heerlijke omgeving omringd door water en natuur, ontwikkeld Geveke Het Havenkwartier. Het project krijgt het karakter van een levendig nostalgisch havendorp. Het Havenkwartier is het bruisend hart van Blauwestad en verrijst op het schiereiland naast de jachthaven, het informatiecentrum van Blauwestad en horecagelegenheid 'Heerlijke streken'.

Het Havenkwartier bestaat uit een aantal fasen welke stapsgewijs ontwikkeld worden. Elke fase bestaan uit karakteristieke woningen met verschillende Oudhollandse gevels. De sfeer en uitstraling van vroeger maar wel comfortabel, duurzaam en onderhoudsarm!

 

 

 


Gemiddelde woonoppervlakte

155 m2


Eenheden

98 woningen


Bouwtijd

In uitvoering

Unieke kenmerken van het project

Gebiedsontwikkeling

Duurzaam

Grote variatie aan woningtypes

Gefaseerde bouw

Inmiddels zijn de eerste twee fases gebouwd en bewoond. Ook de derde fase is op dit moment in aanbouw en gedeeltelijk opgeleverd.

De vierde fase is inmiddels in verkoop en kenmerkt zich net als de eerdere fasen door het diverse gevelbeeld. Dit zorgt ervoor dat elke woning binnen het plan een eigen karakter krijgt. Gekozen kan worden uit diverse woningtypes: Herenhuizen, Pakhuizen, Schipperswoningen met talloze indelingsmogelijkheden, o.a. tuin- of straat-/meergericht wonen of toekomstbestendig wonen.  Dit is slechts een greep uit de vele mogelijke opties.

De vierde fase blijkt net zo succesvol te zijn als de eerdere fases zodat nu ook nagedacht wordt over de vijfde fase.

 

Meer foto's van het project

Redersplein 6, 9685 AW Blauwestad

Projecten die u wellicht ook interessant vindt