Statig wonen aan het water! Dat is Arsenaal.

Het Havenkwartier in Blauwestad behoeft geen introductie meer. Een gewilde en unieke plek om te wonen aan het Oldambtmeer. De vijfde fase, Arsenaal, maakt Het Havenkwartier compleet. Een statig gebouw geïnspireerd op de arsenalen uit vervlogen tijden. Een zichtbaar icoon!

Arsenaal bestaat uit 8 riante gezinswoningen en 21 appartementen in een carré. Alle woningen zijn naar buiten georiënteerd met uitzicht op onder andere de haven en het meer. Op het binnenterrein bevinden zich tuinen en parkeerplaatsen.

De gezinswoningen bestaan uit drie woonlagen. Elke woning heeft een tuin én een terras aan het water en uiteraard een eigen parkeerplaats.

De appartementen zijn er in verschillende soorten en maten en verdeeld over drie woonlagen. Qua oppervlak variëren ze van ca. 90 m2 tot 150+ m2. Een aantal appartementen op de begane grond hebben tevens een terras aan het water. De overige appartementen hebben een riant balkon of een buitenruimte in de vorm van een loggia. Elk appartement beschikt over een externe berging en een parkeerplaats. Uiteraard is Arsenaal voorzien van een lift.

Wilt u ook aan het water wonen in Het Havenkwartier? Dat kan! De ontwikkeling van de Arsenaal is in volle gang. Meld u nu alvast aan bij de makelaar. Zo mist u niets!

De eerste beelden kunnen we u nu al tonen! Binnenkort volgen er meer. Start verkoop zal naar verwachting medio dit jaar plaatsvinden.

 

" Statig wonen aan het water! Dat is Arsenaal. "

— Bauke Tuinstra - TWA Architecten

Bauke Tuinstra

Meer foto's van het project

Locatie

Het Havenkwartier Blauwestad

In 5 stappen naar uw droomwoning

Alles wat je moet weten

Interesse? Vul het contactformulier in

Direct contact


Woningen die u wellicht ook interessant vindt