Wonen in Bloemrijck

DIT NAJAAR IN VERKOOP! SCHRIJF U NU IN OM OP DE HOOGTE GEHOUDEN TE WORDEN!

Bezoek ook: www.woneninbloemrijck.nl

Bloemrijck is een kleinschalig nieuwbouwproject dat wordt gerealiseerd aan de Pelikaanstraat in de woonwijk Assen-Oost. Bloemrijck bestaat uit 13 comfortabele gezinswoningen gelegen aan een groenzone. Het groene karakter, de intieme dorpsachtige sfeer en de nabijheid van de vele voorzieningen maken Bloemrijck een hele fijne plek om te wonen, zowel voor jong als oud. Het mooie is dat zowel de rust als de reuring op een steenworp afstand liggen.

Binnen 8 minuten fietsen staat u in het centrum van Assen met tal van winkels, terrasjes, gezellige restaurants. Landgoed Valkenstijn en het Amelterbos waar u volledig tot rust kunt komen liggen op loopafstand. Diverse scholen, een gezondheidscentrum en winkelcentrum Vredeveld met enkele supermarkten zijn voorzieningen die zich in de wijk bevinden. De ligging van Bloemrijck ten opzichte van het openbaar vervoer is uiterst gunstig. Station Assen ligt naast de deur.

Unieke plek, unieke woning

’s Ochtends sla je de openslaande deuren naar je tuin open en geniet je van een heerlijk ontbijt in de zon. Daarna een rondje lopen door het Amelterbos met de hond. In de middag fiets je even naar het centrum van Assen voor de nodige boodschappen en een drankje op het terras. Zomaar een doorsnee zaterdag als je kiest voor een woning in het project Bloemrijck.

Bloemrijck bestaat uit 13 comfortabele, stijlvolle gezinswoningen met een strakke vormgeving, sprekende gevelsteen en karakteristieke accenten. En, met de techniek van nu. De bijna energie neutrale (BENG) woningen worden geheel gasloos en duurzaam verwarmd door warmtepompen in combinatie met zonnepanelen. Door de uitstekende isolatie in combinatie met vloerverwarming ervaart u het hoge comfort optimaal. Luxe Geberit en Grohe sanitair behoort tot de standaard!

Bloemrijck

De 13 gezinswoningen van Bloemrijck zijn gelegen in een hof achtige setting. Het plan is opgebouwd uit een rij van zes en een rij van zeven woningen. Vanuit alle woningen kijk je uit over een groenzone met gras, een wadi en mooi volgroeid bestaand groen. Parkeren gebeurt achterin het plan. Er is één hoekwoning waar geparkeerd kan worden op eigen kavel. Verder beschik elke woning over een voortuintje en een achtertuin welke ontsloten is door middel van een achterpad.

Bezoek ook: www.woneninbloemrijck.nl

Logo Bloemrijck - Assen

 

Bloemrijck – Assen situatie

Meer foto's van het project

Locatie

Pelikaanstraat, Assen

In 5 stappen naar uw droomwoning

Alles wat je moet weten

Interesse? Vul het contactformulier in

Woningen die u wellicht ook interessant vindt