12 chique semi-bungalows

Het plan 'Kloosterkronen' is gelegen in Kloosterveste, het middelpunt van de wijk Kloosterveen in Assen. Kloosterveste kenmerkt zich door groene singels, smalle grachtjes en bijzondere bouwstijlen.

De 12 semi-bungalows grenzen aan de voorzijde aan groen en aan een waterpartij. De weg langs de voorzijde van de woningen is niet bedoeld voor doorgaand verkeer. Dit waarborgt het rustige karakter. Achter in de tuin, onder de pergola is ruimte voor 2 parkeerplaatsen.


Oppervlakte woning

107 m2


Eenheden

12 woningen


Bouwtijd

11 maanden

Unieke kenmerken van het project

Toekomst gericht wonen

Flexibele indeling

Energiezuinig & duurzaam

Het project

De architectuur van de woning is met recht chique en onderscheidend te noemen. Het is niet voor niets 'Vorstelijk wonen in Kloosterkronen'. Er kon gekozen worden uit diverse indelingsvarianten waarbij ook toekomstgericht wonen tot de mogelijkheden behoorde. De woningen zijn comfortabel door de vloerverwarming en de uitstekende isolatie. De zonnepanelen op het dak zorgen voor het opwekken van elektriciteit. Onderhoud kan tot een minimum beperkt blijven door het gebruik van onderhoudsarme materialen, zoals bijvoorbeeld de kunststof kozijnen en de duurzame gevelbekleding.

De woningen zijn in april 2018 opgeleverd.

Meer foto's van het project

Noorderplantsoen, 9408 MM Assen

Projecten die u wellicht ook interessant vindt