8 semi-vrijstaande schuurwoningen

Erf 8 is een door Geveke ontwikkeld en gerealiseerd project.

Gemoedelijk en kleinschalig, bestaande uit slechts acht semi-vrijstaande schuurwoningen op een hele bijzondere locatie: een woonerf met vrij uitzicht, gelegen tussen de buurtschappen Techum en De Klamp.

De architect is voor de woningen van Erf 8 geïnspireerd door schuren op boerenerven: functioneel en doelmatig, zonder poespas. Dit heeft geleid tot semi-vrijstaande, moderne schuurwoningen met een pure en robuuste uitstraling. De woningen zijn aan elkaar geschakeld door de overdekte berging / parkeerplaats.

De acht royale kavels vormen samen een rustig, veilig en vrij gelegen woonerf, omsloten door groen. 


Oppervlakte

150 m2


Eenheden

8 woningen


Bouwtijd

8 maanden

Unieke kenmerken van het project

Gasloos

Comfortabel

Robuust en stoer

De woning

Elke woning is via de berging en de gezamenlijke kap geschakeld aan de naastgelegen woning. De doorlopende kap creëert een grote overdekte ruimte waarin zich een berging bevindt en ruimte is om bijvoorbeeld een auto te parkeren.

De woning biedt veel ruimte door een breedte van 6 m en een diepte van meer dan 11 m. Op de begane grond bevindt zich een riante woonkeuken en woonkamer. De eerste verdieping bestaat uit 3 ruime slaapkamer en een badkamer. De tweede etage is vrij indeelbaar, voorzien van daglicht door het grote raam in de zijgevel en bereikbaar via een vaste trap.

De woningen zijn in  februari 2019 opgeleverd. 

Meer foto's van het project

De Hove 1, 8941 CA Leeuwarden

Projecten die u wellicht ook interessant vindt