Cortingh Borg

Aan de noordkant van Groningen, vlakbij de noordelijke ringweg  heeft Geveke 34 woningen en 2 appartementen ontwikkeld en gerealiseerd. De (huur)woningen zijn uitermate geschikt voor één- en tweepersoons huishoudens (young professionals). Een fijne locatie: via de ring een goede en snelle ontsluiting met het centrum van Groningen.

De woningen zijn zogenaamde rug-aan-rug woningen. Een rug-aan-rug-woning is een woning waarbij de achtergevel gedeeld wordt met een andere woning. Zo krijg je een complete eengezinswoning met een tuin of terras, voor een heel aantrekkelijke prijs!


Oppervlakte

2500 m2


Eenheden

36 woningen


Bouwtijd

10 maanden

Unieke kenmerken van het project

Energiezuinig

Duurzame materialen

Gebiedsontwikkeling

De woningen

De woningen hebben een oppervlakte van 60 m2. Op de begane grond bevinden zich de woonkamer met open keuken en op de verdieping 2 slaapkamers, de badkamer en een berging. Aan de voorzijde van de woningen is een terras aangelegd en voor de woningen aan de achterzijde tussen de 2 woonblokken bevindt zich een groenzone (gemeenschappelijke tuin).

Iedere woning beschikt over een berging, die op de kop van het woonblok zijn gesitueerd.

Boven de bergingen zijn 2 appartementen gerealiseerd. Deze appartementen beschikken over een ruime woonkamer met Franse balkons en een open keuken, een slaapkamer, aparte toiletruimte en een badkamer. De slaapkamer is ook op te delen in 2 kleinere kamers.

Meer foto's van het project

Nieuwendam 8 9716 KP Groningen

Projecten die u wellicht ook interessant vindt