24 duurzame woningen

Aan de Kleiweg in Aduard, direct achter Herberg Onder de Linden en tegen het historisch dorpscentrum van Aduard verrijst het nieuwbouwproject Lindehoeve.
Een uniek gelegen en kleinschalig karakteristiek project bestaande uit 24 duurzame woningen in de stijl en met de gemoedelijkheid van een boerenerf. De voorzijde van het boerenerf wordt gekenmerkt door de twee blokken met rijwoningen in de vorm van boerderijen met in het oog springende voorhuizen.
Daarachter bevinden zich twee onder een kap woningen variërend van twee tot drie woonlagen.
Toekomstbestendig wonen behoort ook tot de mogelijkheden.


Oppervlakte

2685 m2


Eenheden

24 woningen


Bouwtijd

14 maanden

Unieke kenmerken van het project

Toekomstgericht

Duurzaam & energiezuinig

Fraaie architectuur

Diverse woningtypes

Het project bestaat uit meerdere woningtypes:

Woningtype A (ca 115 m2 gbo) bestaat uit 2 woonlagen en een vliering en kan zowel traditioneel als toekomstbestendig uitgevoerd worden. Type A biedt veel ruimte door de royale breedte (maar liefst 6,30 m!) en diepte van de woning.
De toekomstbestendige indeling (ca. 114 m2 gbo) biedt op de begane grond ruimte voor een slaapkamer met  badkamer.

Woningtype B (ca 111 m2 gbo) is een markante verschijning en vormt het voorhuis van ‘de boerderij’. Deze woning bestaat uit 2 woonlagen en een vliering. Type B biedt veel ruimte door de royale breedte (maar liefst 6,50 m!) en diepte van de woning.

Woningtype C (ca 134 m2 gbo), 3 bouwlagen,  beschikt met een breedte van 6,0 m een zee aan ruimte en wordt zowel in rij- als in 2/1 kap gebouwd.

Woningtype D (ca. 159 m2 gbo) heeft een diepte van 11,5 m en een breedte van 6,00 m, dus enorm veel ruimte (3 bouwlagen). Op de eerste etage bevinden zich 4 slaapkamers en een badkamer.

In mei 2020 is de bouw van dit prachtige project op deze unieke locatie gestart.

Meer foto's van het project

Kleiweg 9831 PL Aduard

Projecten die u wellicht ook interessant vindt